Vi på Royal Thai Massage följer folkhälsomyndighetens riktlinjer under Corona pandemin.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/

Man ska ju aldrig ta en massage vid förkylning/feber. Men nu vill jag att man är extra uppmärksam på symptom! Då coronaviruset smittar i samband med insjuknande samt under sjukdomstiden så vill jag att man avbokar/ombokar sin tid så fort man känner tecken på utbrott av förkylning/feber. Har avbokningsmöjligheten passerat, ring mig istället.

Även jag som massör avbokar/ombokar tider och stänger verksamheten vid minsta symptom på sjukdom.

Corona pandemin - munskydd

Våra åtgärder:

Jag är alltid noggrann med decinficering mellan varje kund!

Jag använder ett munskydd/visir för din skull. Jag önskar att du också gör det för min skull. Ta gärna med ett eget. Du behöver dock inte ha det på när du ligger på magen.

Kunds åtaganden:

Kunder ska använda munskydd. Du behöver dock inte ha det på när du ligger på magen.

Har du varit utomlands får bokning ske tidigast 14 dagar efter hemkomst.